HOSTING GRATUIT 180 zile din partea LIVEHOSTING

Timisoara - 9 martie 2010 - Conform promisiunilor din 2008 venim in intampinarea tutoror celor care doresc sa testeze calitatea serviciilor noastre cu aceasta oferta de HOSTING GRATUIT timp de 180 zile incepand cu 1 februarie 2010.

 

Abonamentul de hosting SWH Express oferit in mod gratuit ofera aceeasi calitate ca si abonamentele de care beneficiaza deja clientii nostri existenti si ofera suport pentru urmatoarele tehnologii:

  • Posibilitatea de a gazdui un domeniu top level (ex. www.numele-tau.ro) si 5 subdomenii;
  • 1 GB spatiu pe disc si 100 GB trafic lunar;
  • .NET Framework 3.5, ASP.NET 2.0 si in curand .NET Framework 4.0 si ASP.NET 4.0, MVC, AJAX, LINQ;
  • PHP5 (FASTCGI MODE), WinCache Extension for PHP;
  • IIS 7.5, FTP 7.5, DotNetPanel, SmarterStats;
  • 1 baza de date Microsoft SQL Server 2008 si o baza de date MySQL 5;
  • 5 casute de email SmarterMail Enterprise, Webmail, SmartPhone si Blackberry Sync;
  • O gramada de module pentru IIS 7 precum ar fi: URL Rewrite, Dynamic IP Restrictions, WebDav, Web Deployment Tool, Live Smooth Streaming, Bit Rate Throttling, Search Engine Optimization Toolkit, Application Warm-UP, etc.

Acest abonament va oferi suport in curand si pentru ASP.NET 4.0, .NET.Framework 4.0 urmand sa fie lansat in luna aprilie de catre Microsoft. Pentru mai multe detalii despre rularea aplicatiilor PHP pe Windows Server 2008 cu IIS 7 vizitati http://php.iis.net.

 

Abonamentele vor fi foarte utile studentilor si dezvoltatorilor incepatori care nu au posibilitatea de a plati de la inceput valoarea aferenta unui abonament de hosting. Dovada utilitatii este faptul ca de la lansarea ofertei, circa 200 de studenti beneficiaza deja de acest abonament de hosting.

 

LiveHosting este primul provider de hosting din Romania care foloseste in totalitate Windows Server 2008 pentru platforma de hosting.


Deasemenea, LiveHosting este singurul provider din Romania care ofera abonamente de hosting complete, reusind sa asigure in cadrul acelorasi abonamente suport pentru ASP.NET, PHP, MSSQL 2008, MySQL 5, Microsoft  Hosted Exchange 2010 , Microsoft Hosted Sharepoint si Microsoft Hosted Dynamics CRM.
Acest lucru a devenit posibil si prin munca echipei de dezvoltare a panoului de control DotNetPanel, care a tinut pasul cu ultimele tehnologii Microsoft.


“Consider ca acest abonament de hosting oferit gratuit este benefic pentru orice student, dezvoltator  sau orice  persoana  care doreste sa testeze calitatea serviciilor noastre fara nici o obligatie contractula sau financiara” - a spus Dan Petru - director general al centrului de date LiveHosting.

Pentru mai multe informatii despre LiveHosting vizitati www.livehosting.ro.

Contact media:

Dan Petru
Director General - LiveHosting
+40-721771786