Informatii despre MySql

Cum pot adauga o baza de date MySQL

Pentru a creea o baza de date MySQL accesati din Control Panel "MySQL Databases", alegeti optiunea  "New Database:" si completati cu  numele bazei de date si faceti click pe "Create Database".

Pentru a adauga un "User" la baza de date MySQL, accesati din Control Panel  "MySQL Databases". si completati campurile libere "Username" (nume utilizator baza date) si "Password" (parola nume utilizator). Dupa ce ati completat campurile respective, faceti click pe "Create User".

Pentru a adauga un "User" la o baza de date MySQL, accesati din Control Panel "MySQL Databases", cautati sectiunea "Add Users To Your Databases" si selectati "User" si "Database" selectand privilegile prin bifare de la "Privileges".


Cum se realizeaza administrarea bazelor de date MySQL?

CPanel include un instrument foarte puternic pentru administrarea bazelor de date MySQL, "phpMyAdmin".

1. Selectati "MySQL Databases" din Cpanel
2. Selectati "phpMyAdmin"


Exista vreo limita de marime a unei baze MYSQL ?
Nu exista limita la numarul de tabele din baza MYSQL, si nici la spatiul pe care il ocupa, totul este sa va limitati la resursele totale ale contului de webhosting

Ma pot conecta din extern la Mysql ?

Daca doriti sa va conectati din extern la serverul de MYSQL trebuie sa aveti un IP static, trebuie sa ne comunicati IP-ul dvs. pentru a fi setat in firewall sa va permita conectarea la portul de mysql ( 3306 ), dupa aceata setare trebuie ca dvs. sa adaugati IP-ul si in Cpanel la optiunea MYSQL - Access Hosts.

In cazul in care aveti IP dinamic nu o sa va puteti conecta din extern la serverul de MYSQL